Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Antares

Riepa Antares

Nosaukums "Antares" ir cēlies no milzīgas sarkanas zvaigznes visumā (Skorpiona zvaigznājā), pateicoties to izcilajai nodilumizturībai, nevainojamai spējai pielāgoties virsmai un īpašībām, kas pēc raksturojuma līdzinās skorpionam.

Antares ir kodīgas agresivitātes un izturības sinonīms.

Antares zīmola filozofija ir drosmīgi un bezbailīgi virzīties uz priekšu. Pateicoties pētniecībai un tehnoloģiskajai attīstībai vairāku gadu garumā, Antares riepas ir sasniegušas augstāko pielāgošanas spēju, kā arī pārākumu, ko tām piešķir regulāra un uzticama veiktspēja. Antares, kas ir jauns spēlētājs riepu ražošanas nozarē, pārstāv nākotni, kas piesaka un apstiprina uzņēmuma izteikto enerģiskumu. Antares piemīt: iedzimtas zīmola priekšrocības, kvalitatīvas tehnoloģijas un novatoriska uzņēmuma ražojumu projektēšana.

Lai radītu tehnoloģiju ziņā inovatīvu jaunu riepu modeli, Antares darbojas efektīvs pētniecības un attīstības centrs, kura profesionālā komanda pastāvīgi uzlabo savas tehnoloģiskās inovācijas spējas un uzlabo izstrādājumus attiecībā uz to nolietojuma ilguma palielināšanu, drošību un komfortu, tādējāgi iegūstot lielāku trasportlīdzekļu īpašnieku uzticību visā pasaulē. Antares riepas jau ir pārstāvētas dažādās riepu kategorijās, tostarp vidējās un augstākās klases transporlīdzekļu, bezceļa, sevišķi augstas veiktspējas, ziemas un pret dūrieniem izturīgu riepu klāstā.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

Ziemas riepas
Vissezonas

4x4/SUV

Vasaras

Komerctransports/Autofurgoni

LiveChat
Whatsapp Messenger