Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Berlin Tires

Riepa Berlin Tires

BERLIN Tires ir uzņēmuma Berlin Tires Europe GmbH jaunais vācu zīmols sevišķi augstas veiktspējas riepām.
Uzņēmums, kas darbojas starptautiskā līmenī, atrodas Vācijas galvaspilsētā Berlīnē.
Tam ir plašs kvalitatīvu izstrādājumu piedāvājums dažādiem pakalpojumu sniedzējiem.
BERLIN Tires riepas ir paredzētas augstākās klases automobiļiem. Tās ir ļoti kvalitatīvas un 100 % atbilstošas vācu projektēšanai. Jums arī tiek garantēti nevainojamas kvalitātes izstrādājumi par godīgu cenu.
Nosaukums BERLIN Tires tika dots, jo neviena cita pilsēta Vācijā nav salīdzināma ar tās galvaspilsētu Berlīni, kas vienlaikus iemieso politiskās varas centu un ir brīvības un estētikas simbols.
Arī prasīgi automobiļu īpašnieki vēlas, lai to riepas vienlaikus būtu jaudīgas uz ceļa un estētiski nevainojamas.

BERLIN Tires zīmola izstrādājumi pasaules riepu tirgū izceļas kvalitātes ziņā. Pateicoties modernākajām ražošanas tehnoloģijām, zīmola Industrie 4.0 izlaidē iesaistītie inženieri izstrādāja jaunus gumijas sastāvus, kā arī īpašus riepu profilus, ar kuriem izdevās ne tikai samazināt trokšņu līmeni, bet arī uzlabot pārvietošanos pa ceļiem (pa sausu, kā arī slapju ceļa segumu) salīdzinājumā ar citiem konkurentu izstrādājumiem. Vienīgais izstrādājums, kuram ir izcila kvalitāte par pieejamu cenu: vēl viena atšķirīga un pozitīva BERLIN riepu iezīme!

Mums bieži jautā, kādēļ riepu zīmols ir nosaukts galvaspilsētas vārdā. BERLIN riepu radītāji ilgi domāja un nonāca līdz šim secinājumam. Starptautiska gaisotne, augstās tehnoloģijas, kultūras dažādība, radošums, ātrums un nesteidzīgums, modernums un tradīcijas; tādu vērtību klāsts, kuru līdzāspastāvēšana nekur citur nav labāk pārstāvēta kā Vācijas galvaspilsētā. Berlīne visā pasaulē tiek uzskatīta par pilsētu, kurā valda kultūru daudzveidība un modernas tehnoloģijas. Nepārtraukti dinamiska pilsēta, kurā valda bezgalīga daudzveidība un unikāls dzīvesstils. Šis tehnoloģiju avantgards, šis dzīvesveids un pilsētas nepārtrauktais radošums un aktivitāte atspoguļojas BERLIN Tires izstrādājumos. Tieši šī iemesla dēļ Vācijas galvaspilsēta ir bijusi iedvesmas avots šo jauno augstas klases izstrādājumu klāstam, kas paredzēti sportiskiem autovadītājiem, kuri pievērš uzmanību kvalitātei par saprātīgu cenu.

BERLIN Tires inženieri ir ar aizrautību izstrādājuši riepas un vēlas piedāvāt to pircējiem "jaunas paaudzes augstas kvalitātes izstrādājumus par pieejamām cenām". Šodien nepietiek ar to, ka vadāt prestižu un sportisku automašīnu — tāpat ir nepieciešamas automobilim pielāgotas riepas. Gluži pretēji, ikvienam vajadzētu izmantot riepas, kas ir kvalitatīvas, kuras sniedz maksimālu autovadīšanas komfortu un visaugstāko iespējamo drošības līmeni. Izstrādāt šādas īpašības ir sevišķi grūts uzdevums, kuru ir lieliski izdevies paveikt BERLIN Tires izstrādātājiem. Viņi ir lieliski spējuši nodrošināt riepu atbilstību visās nepieciešamajām prasībām. Ir izdevies pat sasniegt mērķi, lai augstai kvalitātei būtu pieejama cena.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

Komerctransports/Autofurgoni

Vissezonas
LiveChat
Whatsapp Messenger