Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Compasal

Riepa Compasal

Paļaujoties uz riepu ražotāju Haohua, kas atrodas Veifanā, Šaņdunā, Qingdao Compasal Tire Co sevi pozicionē kā uzņēmumu, kura pārziņā ir zīmola COMPASAL riepu izstrāde un 100 % ekskluzīva to tirdzniecībā visā pasaulē. Tā galvenā specializācijas joma ir visu veidu radiālo riepu dizains un piegāde sērijveida automobiļiem, SUV, vieglajiem vai smagajiem kravas furgoniem, autobusiem u.c.

Baudot lielu popularitāti kā vietējā, tā arī starptautiskajā tirgū, Compasal ir sevi apliecinājis kā augstākā līmeņa Ķīnas zīmols. Zīmolam COMPASAL pieder plašs PCR, LTR, A/T, H/T, M/T, VAN un TBR riepu klāsts. Visus modeļus ir izstrādājusi talantīga pētniecības un izstrādes komanda atbilstoši jaunākajām tirgus prasībām.

To sastāvs atbilst visā pasaulē apstiprinātiem kvalitātes standartiem, piemēram, DOT, ECE, E-MARK, New label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO9001, ISO/TS16949 utt. Visas riepas tiek ražotas ar modernu aprīkojumu un stingras kvalitātes vadības sistēmas ietvaros, lai nodrošinātu nemainīgi augstu kvalitāti.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

Vissezonas

4x4/SUV

Vasaras

Komerctransports/Autofurgoni

Vasaras
LiveChat
Whatsapp Messenger