Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Continental

Riepa Continental

Continental ir viens no lielākajiem vācu riepu rūpniekiem kompaktklases automobiļiem, piedāvājot gan vidējās, gan augstākās kategorijas riepas. Tas ir ceturtais lielākais ražotājs pasaulē. Par svarīgu uzdevumu Continental sev izvirzījis tādu riepu ražošanu, kas garantē drošību, inovācijas un izturību.

Vairāk nekā viena trešdaļa automobiļu mūsdienās ir aprīkoti ar Continental riepām. Ar vairāk nekā 140 gadus ilgo pieredzi un tehniskajām zināšanām Continental sev nodrošinājis stabilu reputāciju visā pasaulē.

Rūpnieks radījis vairākas inovācijas, kas būtiski ietekmējušas riepu nozari. Lai saglabātu savu līdera pozīciju tirgū, Continental iegulda ārkārtīgi daudz līdzekļu augstas klases produktu pētniecībā un attīstībā.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

4x4/SUV

Komerctransports/Autofurgoni

Continental zīmola tehnoloģijas

Spēka Vektora

Spēka Vektora
Jaunais Sport Contact 6 riepas iekļauj Force Vectoring tehnoloģiju, ko nosaka jauns protektora dizains, kas rada ievērojami uzlabotu riepas stabilitāti, kā arī palielinātu ūdens notecēšanu, palielinot rievu un vagu platumu, ievērojami samazinot akvaplānošanas riskus.

ContiSupportRing (CSR)

ContiSupportRing (CSR)
Pateicoties CSR jeb ContiSupportRing, transportlīdzeklis tagad var turpināt braukt, ja tas ir piedzīvojis riepu plīsumu.
Princips ir elementārs: parastā riepa un diska iekļauj vieglu nerūsējošā tērauda gredzenu uz elastīga atbalsta.
ContiSupportRing ir pilnībā paredzēts parastām diskiem un riepām ar plašām sānu malām un profilu.

ContiSeal

ContiSeal
Continental ir izstrādājis ContiSeal™ tehnoloģiju, kas darbojas, pagaidu aizpildot caurumu, ja riepas protektors ir caurdurts. Jebkura cauruma radīšana no ārēja avota, piemēram, nagla, vairs neprasa transportlīdzekļa apstāšanu vai tūlītēju riepas nomaiņu. Ņemiet vērā, ka aizpildīšana ir efektīva pat tad, ja svešķermenis tiek izmests.
Kā tas darbojas? Riepa, kas ir aprīkota ar ContiSeal™ tehnoloģiju, ir pārklāta ar biezu un lipīgu aizpildīšanas vielu, kas ir efektīva 80 % caurumu gadījumos. Saderīga ar jebkuru disku, riepa, kas ir aprīkota ar šo inovatīvo tehnoloģiju, ir marķēta uz sāniem ar ContiSeal™ simbolu.

ContiSilent ™

ContiSilent ™
Continental ir izstrādājis tehnoloģiju ContiSilent™, lai samazinātu riepu trokšņu emisijas. Iekšējie trokšņi tiek ievērojami mazināti, neatkarīgi no ceļa virsmas, izmantojot poliuretāna putas, kas darbojas kā absorbētājs, kas atrodas riepas protektora iekšpusē, izmantojot adhēzīvu. Ņemiet vērā, ka temperatūras neietekmē šīs putas struktūru.

Multigrip

Multigrip
MultiGrip piedāvā riepai progresīvu saķeri ar unikālu maisījumu, kas izgatavots ražošanas fāzē, kontrolējot riepas cepšanas operāciju.

Rokdarbs Vācijā

Rokdarbs Vācijā
Lielākā daļa mūsu radiālo riepu ir radusies Korbachā pie Edera ezera Vācijā, un tas ir noticis jau kopš seniem laikiem, un ir strādājuši aizrautīgi daudzpusīgi eksperti. Neaizmirstiet to!

GripLimitFeedback

GripLimitFeedback
Sazināšana starp vadītāju un riepu vēl vairāk palielinās ar inovatīvo GripLimitFeedback tehnoloģiju, kas ļauj saņemt agrāku atgriezenisko saiti maksimālās slīpuma situācijās, lai garantētu daudz labāku kontroli un drošību.

RainGrip

RainGrip
Wet Grip maisījums ietver vēl vairāk silīcija, lai sasniegtu maksimālo pieķeršanos uz mitras segas, kā arī palielinātu nobraukumu.

TractionSkin

TractionSkin
Inovatīvās riepas virsmas TractionSkin izceļas ar riepas protektoru, kura mikrorupjums pilnveido ceļa satveršanu. Iebraukšana ir gandrīz atcelta, izmantojot inovatīvu pelējuma pārklājumu, kas atceļ nepieciešamību pēc atdalīšanas līdzekļiem.

ZeroDegree

ZeroDegree
Perfekta stabilitāte augstā ātrumā tiek nodrošināta ar tērauda jostu nulles grādos.

Viegla vadība

Viegla vadība
EasyHandling tehnoloģija saglabā riepas labo vadāmību pat tad, ja motocikls absorbē ļoti augstas ģiroskopiskas spēkas, piemēram, straujās līkumos. Visos sastaptajos apstākļos, braukšanas precizitāte un ceļa sajūta tiek patiešām maksimizētas.

MileagePlus

MileagePlus
MileagePlus tehnoloģija ietver savienojumu, kas ārkārtīgi jūtīgi palielina nobraukumu, vienlaikus saglabājot izcili vadāmību.

Continental gudru riepu gudrie sensori

Continental gudru riepu gudrie sensori
Continental riepu sensori ir abu Continental digitālo un digitālo riepu uzraudzības sistēmu, ContiPressureCheck™ un ContiConnect™, sirdī. Gudrie sensori nepārtraukti mēra temperatūru un gaisa spiedienu riepā, un sniedz datus, kas var tikt attēloti uz jūsu instrumentu panelis, vai nu vadītāja kabinā, vai tīmekļa portālā, kas ļauj uzraudzīt visu floti. Conti CrossTrac riepas ir izcilas kvalitātes. Jūsu uzņēmumam ir pilnīga risinājuma, jo tie lieliski piemērojas Continental digitālajām un digitālajām riepu uzraudzības sistēmām.
LiveChat
Whatsapp Messenger