Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Dunlop

Riepa Dunlop

Zīmols Dunlop riepu ražošanu uzsācis 1888. gadā. Šī grupa ir radījusi daudzus augstas klases produktus, kuri tiek pārdoti visā pasaulē. Zīmola labā reputācija mūsdienās nav apšaubāma.

Atzīta un cienīta savas ilgstoši nepārspētās tehnoloģiskās kompetences dēļ, grupa pārvalda 3 pētniecības un attīstības centrus, kuri veltīti tikai Dunlop riepu pilnveidošanai un inovācijām.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

4x4/SUV

Komerctransports/Autofurgoni

Vasaras
Vissezonas

Dunlop zīmola tehnoloģijas

MAKSIMĀLĀ FLANĢA AIZSARDZĪBA (MFS)

MAKSIMĀLĀ FLANĢA AIZSARDZĪBA (MFS)
Rimma aizsardzību nodrošina Dunlop MFS (Maximum Flange Shield) sistēma un tās gumijas profils, kas iet apkārt riepas perimetrā, radot aizsargzonu.

MULTI-LAMELLES

MULTI-LAMELLES
Sagatavojieties saskarties ar visgrūtākajiem ziemas laika apstākļiem, pateicoties daudzslāņu riepai. Izceļas dažādos un ekstremālos apstākļos, dažāda veida slāņi ir piemēroti visiem ziemas laika apstākļiem.

SILICA-PLUS

SILICA-PLUS
Iedvesmojoties no mehāniskajiem sporta veidiem, riepas virsmas Silica-Plus gumijas maisījums nodrošina labāku pieķeršanos ceļam.

JLB (BANDAŽA BEZ ŠUVA)

JLB (BANDAŽA BEZ ŠUVA)
Ar savu hibrīda pārklājuma tehnoloģiju, bezšuvju nātrona pārsējs ar 0° slāni ļauj samazināt apkārtmēru deformāciju lielā ātrumā.

DUAL SILICA

DUAL SILICA
Lai nodrošinātu labāku paātrinājumu un mazāku nolietojumu, uzticieties šim divu veidu silīcija Dual Silica maisījumam.

TROKŠŅU VAIROGS

TROKŠŅU VAIROGS
Lai braukšana būtu patīkamāka, nezaudējot savu efektivitāti, uzticieties tehnoloģijai, kas samazina iekšējo trokšņa līmeni par 50 %. Kāds ir noslēpums? Augstas izturības poliuretāna slānis uz riepas iekšējās virsmas.

SPECIFISKA PAPĒŽA ATBALSTA SISTĒMA

SPECIFISKA PAPĒŽA ATBALSTA SISTĒMA
Izbaudiet precīzāku braukšanas pieredzi un maksimālu kontroli, pateicoties papēža atbalsta sistēmai. Pastiprinātā saite starp riepu un disku nodrošinās jums neaizstājamu ceļa sajūtu.
LiveChat
Whatsapp Messenger