Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Goodyear

Riepa Goodyear

Goodyear ir ražotājs ar vairāk nekā gadsimtu ilgu pieredzi, kurš izcili pārvalda ar riepu ražošanu saistītās modernās tehnoloģijas. Tas ir veicis vairākas no nozīmīgākajām nozares inovācijām. Piemēram, riepa OptiGrip par 20% samazina bremzēšanas ceļa garumu, kamēr EfficientGrip samazina berzes spēku par 13%, bet sniega riepa UltraGrip Performance 2 par 13% samazina bremzēšanas ceļu uz apledojuša seguma. Inovācijas ir viens no svarīgākajiem Goodyear darbības virzieniem. Pateicoties zinošu un motivētu inženieru komandai, zīmola pētniecības un attīstības nodaļas darbojas īpaši augstā kvalitātē, turklāt to rīcībā ir arī ievērojami finanšu resursi. Visas Goodyear apgrozībā laistās riepas ir ilga tehnoloģiskā un zinātniskā izpētes darba auglis, un tas garantē visaugstāko kvalitāti.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

4x4/SUV

Komerctransports/Autofurgoni

Goodyear zīmola tehnoloģijas

3D BIS tehnoloģija®

3D BIS tehnoloģija®
Ar Goodyear 3D BIS Technology®, bremzēšanas attālumi tiek samazināti un ziemas veiktspēja ir izcilas.

Aktīvā CornerGrip

Aktīvā CornerGrip
Kopā ar Active CornerGrip tehnoloģiju, šis sacensību pasaulē iegūtais gumijas maisījums nodrošina augstas kvalitātes saķeri un vilkmi. Pateicoties speciāli SUV svara pielāgotam riepam, tas ir sinonīms dinamiskai braukšanai.

AktīvāBremzēšana

AktīvāBremzēšana
Ar ActiveBraking tehnoloģiju, kontakta laukums ar zemi tiek palielināts un bremzēšana uzlabota. Šī procesa dēļ, riepa Eagle F1 Asymmetric 2 rāda daudz labākus rezultātus nekā tās konkurenti, kas ir tirgus līderi, ar trīs metru mazāku bremzēšanas attālumu uz slapja seguma un divu metru mazāku uz sausa seguma.

Degvielas taupīšana

Degvielas taupīšana
EfficientGrip piedāvā inovatīvu gumijas maisījumu un vieglu ražošanu, kas nozīmē, ka tam ir nepieciešams mazāk enerģijas. Apvienojumā ar FuelSaving Technology, tas palīdz ietaupīt degvielu un samazināt tās patēriņu un CO2 emisijas.

SilentArmor

SilentArmor
Goodyear SilentArmor tehnoloģija nodrošina drošu braukšanu pa grūtiem apvidiem, pateicoties pastiprinātām sānu daļām, kas uzlabo izturību pret griezumiem un caururbšanu.

Riepu Optimāla Veiktspēja

Riepu Optimāla Veiktspēja
Tehnoloģija Tread Optimal Performance ļauj uzraudzīt riepas nodilumu un to labāk kontrolēt.

Adaptīvais SipeGrip

Adaptīvais SipeGrip
UltraGrip Performance 2 tehnoloģija nodrošina izcilu veiktspēju, īpaši ziemā. Tā piedāvā gumijas maisījumu, kas spēj saglabāt labu saķeri arī lielā aukstumā. Tās zāģzobu veida rievu dēļ nodrošināta laba vilkme kalnos un kvalitatīva paātrināšana. Kopā ar Adaptive SipeGrip tehnoloģiju, šis ierīce palielina saķeri un uzlabo bremzēšanu uz blīvi saspiestu sniegu un uz ledus.

SealTech

SealTech
SealTech tehnoloģija ļauj aizpildīt caurumus līdz 5 mm diametrā riepas protektora daļā. Tādēļ vairs nav nepieciešams steidzami mainīt riepu, jo ar šo ierīci ir iespējams turpināt braukt.

Impulsa kontroles savienojums

Impulsa kontroles savienojums
Lietā ir pievienots palielināts silīcija daudzums.
Bremzēšanas attālums ir samazināts gan sausā, gan mitrā ceļa segumā.

Spēka Spilvens

Spēka Spilvens
Riepas un protektors ir stabilā veidā savstarpēji saistīti.
Īpaši precīza vadāmība uz sausas ceļa virsmas.

MultiControl Ice

MultiControl Ice
Lielāka pieķeršanās un labāka ceļa turēšana uz ledus tiek nodrošināta ar MultiControl Ice tehnoloģiju, kas nodrošina optimizētu radzes kontaktu ar zemi.

SoundComfort tehnoloģija

SoundComfort tehnoloģija
Apklājot riepas iekšējo sieniņu ar poliuretāna putu, SoundComfort tehnoloģija nodrošina līdz pat 50 % trokšņu samazinājumu automašīnas salonā. Riepas veiktspēja saglabā līdzīgu kvalitāti.

SmartWear

SmartWear
Pateicoties tā jaunajām gumijas maisījumām un rievām, kas parādās tā nolietojuma laikā, SmartWear tehnoloģija nodrošina riepai labāku izturību un ilgāku kalpošanas laiku.

ActiveGrip

ActiveGrip
Regulāra spiediena sadale uz riepas, optimizēta veiktspēja un uzlabota braukšanas stabilitāte tiek nodrošināta ar ActiveGrip tehnoloģiju.

NolietojumaKontrole

NolietojumaKontrole
Uz mitru ceļu īsākas bremzēšanas distances un mazāka degvielas patēriņa tiek nodrošinātas ar ierīci WearControl Technology.
LiveChat
Whatsapp Messenger