Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas GT-Radial

Riepa GT-Radial

GT-Radial pieder 7 rūpnīcas Ķīnā un viena Indonēzijā, un attiecībā uz ražošanas metodēm tās atbilst visiem galvenajiem starptautiskajiem kvalitātes un drošības standartiem. GT-Radial rūpnīcas ražo riepas pēc Michelin un Nokian pasūtījuma. Ražotājs piedāvā ļoti plašu riepu klāstu, sākot no komerctransporta un pilnpiedziņas auto riepām un beidzot ar vieglo automobiļu riepām.

Ņemot vērā tā kopējo saražoto produkciju, riepu rūpnieku vidū GT-Radial ierindojas 9. vietā pasaulē. GT-Radial ilgus gadus bijis galvenais General Motors riepu piegādātājs. GT-Radial riepas saņēmušas visus produkta kvalitāti apliecinošos sertifikātus: ISO9001:2000, ISO/TS16949:2002 un ISO14001 vides pārvaldības jomā.

GT-Radial pētniecības un attīstības centros strādā vairāk nekā 500 darbinieku.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

Vissezonas

4x4/SUV

Vissezonas

Komerctransports/Autofurgoni

GT-Radial zīmola tehnoloģijas

Vairāk nekā 60 gadu pieredze

Vairāk nekā 60 gadu pieredze
Vairāk nekā 60 gadus Giti Tire, zīmola GT Radial radītājs, darbojas riepu pasaulē, kur tas ir viens no pasaules līderiem. Giti Tire ir vairāk nekā 35 000 darbinieku visā pasaulē. Uzņēmumam ir ultramodernas ražošanas vietas Ķīnā un Indonēzijā. Tā tirgo riepas gandrīz 70 000 pārdošanas vietās, kas izvietotas vairāk nekā 130 valstīs, paredzētas pasažieru automobiļiem, SUV, komerciālajiem transportlīdzekļiem un kravas automobiļiem. Prestižas automašīnu zīmoli, piemēram, Dacia, Renault, Peugeot un Citroën, izmanto GT Radial riepas kā oriģinālo aprīkojumu. Šis elements parāda uzticību, ko šie ražotāji liek mūsu produktos.
LiveChat
Whatsapp Messenger