Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Hankook

Riepa Hankook

Izveidots 1941. gadā, Hankook ir viens no ietekmīgākajiem riepu ražotājiem pasaulē. Hankook piedāvā plašu riepu klāstu vieglajiem automobiļiem, komerctransportam, SUV pilsētas džipiem, autobusiem un kravas automobiļiem 185 valstīs. Pēc apgrozījuma riepu ražotāju vidū Hankook atrodas 7. vietā. Lai piedāvātu augstas kvalitātes riepas, korejiešu uzņēmums lielu uzmanību pievērš arī pētniecībai un attīstībai.
Hankook nodarbina vairāk nekā 14 000 darbinieku 4 galvenajos reģionālajos birojos, vairāk nekā 20 ārvalstu filiālēs un 5 pētījumu un attīstības centros visā pasaulē, un 70% no tā ienākumiem veido ārvalstu tirgi.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

4x4/SUV

Komerctransports/Autofurgoni

Hankook zīmola tehnoloģijas

Tehnoloģiju vadošā rūpniecība

Tehnoloģiju vadošā rūpniecība
Hankook daudz iegulda pētniecībā un attīstībā, lai piedāvātu aizvien veiksmīgākus riepas. Lai aizsargātu savas zināšanas un prasmes, zīmols ir iesniedzis vairāk nekā 1 000 patentu Dienvidkorejā un vairāk nekā 140 visā pasaulē.

Globāls panākums

Globāls panākums
Hankook riepas ir universāli un tie tiek pārdoti miljoniem visā pasaulē. Tieši to kvalitātes/cenas attiecība un sniegums padara atšķirību starp klientiem.

Oriģinālais aprīkojums daudzu ražotāju vidū

Oriģinālais aprīkojums daudzu ražotāju vidū
Hankook riepas tiek uzstādītas sākotnēji daudzu ražotāju modeļos, tādējādi izrādot savu uzticību un atzinību pret zīmolu.
LiveChat
Whatsapp Messenger