Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Horizon

Riepa Horizon

Ir pagājuši vairāk nekā 10 gadi, kopš Horizon Tire ir laidis tirgū šīs riepas ASV teritorijā.

Lielākie oriģinālā aprīkojuma piegādātāji (OES), izplatītāji un mazumtirgotāji izvēlas Horizon servisa, uzticamības un izstrādājumu kvalitātes dēļ.

Horizon ir produkta drošumatbildības apdrošināšanas segums attiecībā uz tā tirgotajiem izstrādājumiem, ko nodrošina ASV apdrošināšanas sabiedrība.

Galvenais darbības modelis ir tieša nosūtīšana konteinerā uz jebkuru galamērķi ASV.

ASV izvietotie izplatīšanas centri ar noliktavām vairāk nekā 4 hektāru platībā (Dienvidkalifornijā, Teksasā, Ņūdzērsijā un Džordžijā) ļauj nodrošināt tūlītēju preču saņemšanu vai arī konteineru izsūtīšanu pircējiem.

Horizon filiāles darbojas Ķīnā — Pekinā un Cjindao, lai vienkāršotu ražošanu un varētu nodrošināt riepu piegādi no vairākiem ražotājiem, kas atrodas Klusā okeāna reģiona valstīs.

Horizon laiž tirgū izstrādājumus, kas ražoti stingrām kvalitātes kontroles prasībām pakļautās rūpnīcās atbilstoši šādiem standartiem: ISO/TS 16949 (kvalitātes vadība), ISO 9001 (kvalitātes vadība), ISO 14001 (vides pārvaldība), ISO 10012 (mērīšanas pārvaldība), DOT, E-Mark, CCC, E-Sound, INMETRO, GCC, ECE-SW un agrāk arī RAH.

Vieglie automobiļi

Vasaras
Ziemas riepas
LiveChat
Whatsapp Messenger