Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas MRF

Riepa MRF

MRF vēsture ir patiešām ievērojama. Tas, kas sākās kā gumijas bumbiņu rūpnīca ar 14 000 rūpiju kapitālu 40. gados, tagad ir vairāku miljardu rūpiju vērta uzņēmuma, kas ražo kvalitatīvas riepas, kuras tiek izmantotas visā Indijā un visā pasaulē, un kas paplašinās daudzās citās nozarēs, piemēram, krāsas un mēteļi, rotaļlietas, mehāniskie sporta veidi un kriketa aprīkojums.
MRF radās vienkāršā Madrasas barakā, kurā tika izveidota pirmā vienkāršā rotaļlietu bumbiņu ražošanas vienība, ko 1946. gadā izveidoja KM Mammen Mappillai. Tikai 1952. gadā viņš mainīja kursu un pievērsās gumijas riepu protektoru ražošanai.

Tā sākās viņa brīnišķīgā kāpšana līdz nepārprotamai līderei riepu industrijā. 60. gadu sākumā MRF eksportēja savas kvalitatīvas riepas uz ārvalstu izplatītājiem daudzās valstīs, un drīz uzņēmums apstiprināja savu klātbūtni starptautiski 65 dažādās valstīs - ar riepu ražošanu 8 iekārtās, kas izvietotas vairāk nekā 180 hektāru platībā, ar spēcīgu tīklu, kas sastāv no vairāk nekā 4000 dīleriem un 180 dažādiem birojiem.

MRF ir pazīstama ar savu apņemšanos nepārtraukti uzlabot kvalitāti un klientu apmierinātību. Tā ir ieguvusi JD Power balvu ne tikai vienreiz, bet 12 reizes līdz šim. Tā ir arī ieguvusi TNS un CAPEXIL balvas, kas tiek pasniegtas uzticamākajam riepu ražotājam Indijā. MRF aizraušanās ar automobiļu sportu izpaužas tās iesaistē sacensībās, kartingā, rallijos un dažādos pasākumos. Tās komanda ir divreiz ieguvusi prestižo Āzijas un Klusā okeāna rallija čempionātu, un starptautiskajos čempionātos arī FIA apstiprinātās MRF kartinga riepas ir sacensībās dalībnieku iecienītākais izvēles objekts.

Vieglie automobiļi

Vasaras

4x4/SUV

LiveChat
Whatsapp Messenger