205/65 R15 94H - Mainīt

Nokian iLine 205/65 R15 94H

Kategorija : Vieglie automobiļi vasaras
C C B 69 dB
4.5 /5 (21 atsauksmes)
Nokian iLine 205/65 R15 94H
Nokian 205/65 R15 94H
69
Nokian iLine 205/65 R15 94H
C C B 69 dB
noliktavā

Bezmaksas piegāde 72 h

Cena par vienību 106,79

Specifikācija

Zīmols Nokian
Modelis iLine
Izmērs 205/65 R15 94H
Mainīt šo aspektu
Eiropas reitingi
C C B 69 dB
Kategorija
Vieglie automobiļi vasaras
Atsauksmes
4.5 /5 (21 atsauksmes)

Apraksts

Nokian zīmola iLine 205/65 R15 94H ieguva labākās vasaras riepas titulu 2013. gadā Vācijā, konkursā, ko organizēja auto žurnāli Auto Test un Auto Bild. Tā stiprās puses: tas pielāgojas jebkura veida klimatam, saglabājot augstākās kvalitātes saķeri un nodrošinot braukšanas komfortu vadītājam. Tā zemā degvielas patēriņa un klusuma dēļ šī riepa ir neaizstājama.

Apraksts
atsauksmes
Montāža

NODILUMA UN AQUAPLANINGA INDIKATORS

NODILUMA UN AQUAPLANINGA INDIKATORS
Riepas ir nodiluma indikators (DSI), kas ļauj uzzināt tā rievu atlikušo dziļumu. Šis indikators sastāv no virknes milimetrā izmērītu skaitļu, kas ir iegravēti riepu protektora. Jo vairāk protektors nodilst kilometru laikā, jo vairāk šie skaitļi izbalē. Riepā ir arī otrs indikators, kas informē par aquaplaninga riskiem. Pilieniņš ir novietots uz centrālā seguma 4 mm attālumā no rievu dibena. Kad šis pilieniņš ir izdzēsts no gumijas nodiluma, ir pienācis laiks mainīt riepas, jo aquaplaninga risks ir liels.

VENTURI GROOVES

VENTURI GROOVES
Ūdens plūsma tiek paātrināta ar rievām, kas atdala plecu blokus, īpaši vietās, kur tās sašaurinās, kas ievērojami uzlabo ūdens drenāžas efektivitāti, kas iesprūdis starp riepu un ceļa segumu.

INFORMĀCIJAS ZONA

INFORMĀCIJAS ZONA
Info zona, kas atrodas uz Nokian riepas sāna, palielina drošību, parādot atrašanās vietas un spiediena indikatorus. Tādējādi var marķēt atrašanās vietu montāžas laikā pneimatisko maiņas laikā, kā arī pareizu uzpūšanas spiedienu. Šajā zonā pat var ierakstīt jaunu informāciju, tas ir skrūvju momenta spriegums uz sakausējuma diskiem. Lielākā daļa UHP sporta riepu tiek uzstādītas uz alumīnija diskiem, kurām skrūvju piespraudņa prasa palielinātu uzmanību. Tas ir papildu drošības pasākums lietotājam, jo skrūvēm jābūt pievilktām ar pareizu momentu un tās jāpievelk ik pēc 100 vai 200 kilometriem.

GALVENĀS SLĪDĒŠANAS RIEVAS

GALVENĀS SLĪDĒŠANAS RIEVAS
Galvenās riepas rievu ir izlīdzinātas, kas tai piešķir ne tikai eleganci, bet arī lielu spēju efektīvi izvadīt ūdeni no ceļa. Rievas, kas atrodas uz šīm galvenajām slīdējošajām rievām, palielina riepas kopējo rievu tilpumu un palīdz novērst iespējamību aiziet aquaplaningā.

ATTĪRĪTĀS EĻĻAS

ATTĪRĪTĀS EĻĻAS
Nokian Tyres kompānijā, katrs pneimatiks tiek izgatavots tikai no attīrītām eļļām, un ražošanas procesā nekad netiek izmantotas toksiskas vai vēža izraisošas ķīmiskas vielas. Kā vides standartu līderis pneimatiku ražotāju vidū, Nokian ir pionieris zemas aromātisko vielu satura attīrītās eļļas izmantošanā. Neskatoties uz to, tā drošības rādītāji, īpaši pneimatika saķeres ziņā uz slapja seguma, ir izcilas neatkarīgi no sezonas.
LiveChat
Whatsapp Messenger