Meklēšana pēc izmēriem

Nokian Nordman RS2 SUV

Kategorija : Pilnpiedziņas auto ziemas
Nokian Nordman RS2 SUV ::dimension::
Sākot no 116,89

4 /5 (1 atsauksmes)
Apskatīt izmērus

Bezmaksas piegāde Labākā cena Ir noliktavā

Nokian Nordman RS2 SUV ir izturīga ziemas riepa bez radzēm, kas paredzēta ziemeļu ziemai; tā saglabā savu saķeri visos laika apstākļos. Riepas protektora zīmējums un inovācijas protektora sastāvā, kas pārbaudītas grūtos lietošanas apstākļos, nodrošina, ka līdzsvarotais un ērts Nokian Nordman RS2 SUV ir savā kategorijā augstākajā vietā.

Šīs uzticamās ziemas SUV riepas kabatas formas lamellas nodrošina ciešu kontaktu ar ceļu. Bremžu pastiprinātāji protektora blokos efektīvi uzlabo riepas bremzēšanas saķeri, īpaši uz sniegotām virsmām. Visiem izturīgā Nordman RS2 SUV riepu izmēriem ir dubultā struktūra, kas ir izturīga un piemērota SUV lietošanai. Gumijas maisījums, kas paredzēts daudzpusīgai lietošanai SUV, arī uzlabo izturību un drošību ziemā.

Jaunā produkta izmēru izvēle ir paredzēta nedaudz vecākiem SUV, ar 16 līdz 18 collu diskiem. Izvēlē ir arī vairāki speciāli produkti ar XL marķējumu maksimālai slodzes jaudai. Nokian Nordman RS2 SUV mazumtirdzniecības pārdošana sāksies 2015. gada pavasarī.

Mūsdienīgiem SUV un prasīgai ziemas lietošanai mēs iesakām testa uzvarētāju Nokian Hakkapeliitta R2 SUV. Šīs noteicošās riepas daudzpusīgā izmēru izvēle Ziemeļu apstākļos ietver disku izmērus no 15 līdz 21 collām, aptverot mazākus un lielākus SUV.

Izmēri
atsauksmes
LiveChat
Whatsapp Messenger