185/55 R15 86H XL, 3PMSF - Mainīt

Nokian WR D4 185/55 R15 86H XL, 3PMSF

Kategorija : Vieglie automobiļi ziemas
C B A 68 dB
4.0 /5 (429 atsauksmes)
Nokian WR D4 185/55 R15 86H XL, 3PMSF
Nokian 185/55 R15 86H XL
68
Nokian WR D4 185/55 R15 86H XL, 3PMSF
C B A 68 dB
noliktavā

Bezmaksas piegāde 72 h

Cena par vienību 170,28

Specifikācija

Zīmols Nokian
Modelis WR D4
Izmērs 185/55 R15 86H
Mainīt šo aspektu
Specifikācija XL, 3PMSF
Eiropas reitingi
C B A 68 dB
Kategorija
Vieglie automobiļi ziemas
Atsauksmes
4.0 /5 (429 atsauksmes)

Apraksts

Riepas Nokian WR D4 185/55 R15 86H (XL, 3PMSF) ir etalons ziemas riepu kategorijā. Atsevišķi to izmēri ir saņēmuši A vērtējumu par saķeri ar slapju zemi. Kas ir lielisks sniegums ziemas riepām.

Apraksts
atsauksmes
Montāža

Klusā Sānu Sienas Tehnoloģija

Klusā Sānu Sienas Tehnoloģija
Silent Sidewall Technology ir sistēma, kas koncentrēta uz konkrētu riepas sānu daļu un ļauj samazināt vibrācijas un skaņas, ko rada riepas kontakts ar zemi. Tādējādi šī tehnoloģija minimizē troksni, padarot braukšanu daudz patīkamāku.

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Nokian Twin Trac Silica ir gumijas maisījums, kas sastāv no dabīgās gumijas, protams, bet arī no silīcija un rapšu eļļas. Daļiņu oriģinālā sadale nodrošina riepai optimālu pieķeri sniegā un lietū. Šis novatoriskais avantgardes maisījums arī pilnveido braukšanas stabilitāti, kā arī reaģē uz riepas izmaiņām. Izmantoto materiālu kvalitāte un apjoms saglabā riepai tās lieliskās ziemas pieķeres veiktspējas, pat pie intensīvas temperatūras izmaiņas vai pēc ļoti daudziem nobrauktajiem kilometriem. Savukārt transportlīdzekļa patēriņš ir ievērojami samazināts, radikāli samazinot riepas pretestību pret ritēšanu.

SNIEGA VEIKTSPĒJAS BRUĢAKMENS

SNIEGA VEIKTSPĒJAS BRUĢAKMENS
Centrālās rievas abās pusēs gumijas bloki rāda augstu reljefa blīvumu, katru otro lameli pārmaiņus turēdami pa kreisi, tad pa labi. Trīs grupās sakārtotie bruģakmeņi ir aprīkoti ar pastiprinājumiem grēdu dibenā. Šie "Handling Supports" nodrošina uzlabotu vadāmību.

BRAUKŠANAS PRECIZITĀTE

BRAUKŠANAS PRECIZITĀTE
Būtiska un cieta centrālā rieva apģērbj riepas vidējo daļu. Tās lamellas nesedz visu platumu, kas rezultātā palielina precizitāti un pastiprina vadāmības kontroli.

BAGĀTĪGAS SNIEGA KOMPRESORS

BAGĀTĪGAS SNIEGA KOMPRESORS
Neregulāri slīpumi uz plecu bloku sienām piesaistās zemes virsmai, ļaujot uzlabotu pieķeri gan līkumos, gan dziļā sniegā.

CIETI MANEVRĒŠANAS BRUKAS

CIETI MANEVRĒŠANAS BRUKAS
Stiff Handling Blocks gumijas bloki ir aprīkoti ar iespaidīgiem reljefiem, kas optimizē saķeri, un tie pakāpeniski sašaurinās līdz plecam. Tādējādi tiek palielināta saķere uz sniegotiem ceļiem un braukšanas precizitāte. Spēcīgs reljefa aktivators ir novietots plecu bloku vidū. Tas ļauj maksimāli izmantot šo laukumu darbību paātrināšanas un palēnināšanas fāzēs, tas ir, kad ir nepieciešams paļauties uz nevainojamu saķeri.

DSI UN WSI RĀDĪTĀJI

DSI UN WSI RĀDĪTĀJI
Braukšana ziemas apstākļos prasa augstas kvalitātes pneimatikas, lai nodrošinātu pilnīgu drošību. Driving Safety Indicator ir nodiluma indikators, kas atrodas uz riepas protektora. Tas ir Nokian Tyres pētījumu rezultāts, kas uzlabo drošību aukstajā sezonā. Winter Safety Indicator, jeb WSI, kura simbols ir sniegpārslas, ir savukārt ziemas drošības indikators. Skaitļi, kas rotā riepas vidusdaļu, norāda galvenās rievu augstumu, kas tiek izteikts milimetros. Pneimatikas pakāpeniska nodilšana pakāpeniski izdzēš šos skaitļus. Savukārt WSI nepazūd, pirms rievu dziļums sasniedz 4mm, bet kad sniegpārsliņa vairs nav redzama, ir obligāti jāpērk jaunas ziemas riepas, lai nodrošinātu drošību uz ceļa.

POLĒTAS RIEVAS

POLĒTAS RIEVAS
Gludas strias uzlabo ūdens drenāžu, kad tas ir sniega vai dubļu veidā.

SLUSH BLOWER

SLUSH BLOWER
Aizmugurējo gumijas bloku slīpuma leņķis ir izstrādāts, lai nodrošinātu maksimālu ūdens un dubļu notecēšanu no rievām.

OPTIMIZĒTI NOKIAN SEGUMI

OPTIMIZĒTI NOKIAN SEGUMI
Aizraujošās riepas saķeres un vadāmības īpašības ir iespējamas, jo katram blokam, kā arī katram no raksta lamelēm ir specifiska forma un skaidri definēta funkcija.
LiveChat
Whatsapp Messenger