Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Pirelli

Riepa Pirelli

Pirelli ir itāļu ražotājs, kurš dažu gadu laikā kļuvis par vienu no galvenajiem starptautiskā riepu tirgus dalībniekiem. Dibināts 1872. gadā un 1922. gadā pievienojies Milānas biržai, Pirelli izceļas ar senajām ražošanas tradīcijām, kurās tas nemainīgi spējis apvienot inovācijas ar produktu kvalitāti un veiksmīgiem risinājumiem. Jau vairāk nekā gadsimtu šis zīmols ir sinonīms inovācijām un augsti attīstītām tehnoloģijām. Uzņēmums pārvalda 19 rūpnīcas, kuras izvietotas visā pasaulē, un darbojas vairāk nekā 160 valstīs. Lai mazinātu ietekmi uz vidi, ražotājs izveidojis "green performance" stratēģiju, dodot priekšroku tehniski attīstītiem produktiem un pakalpojumiem ar iespējami nelielu ietekmi uz apkārtējo vidi. Jau daudzus gadus Pirelli sadarbojas ar Formula 1.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

4x4/SUV

Komerctransports/Autofurgoni

Ziemas riepas

Pirelli zīmola tehnoloģijas

Pirelli Trokšņu Mitrināšanas Sistēma™ (PNCS)

Pirelli Trokšņu Mitrināšanas Sistēma™ (PNCS)
Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS) ļauj samazināt trokšņus, ko rada riepas, saskaroties ar ceļu. Rullēšanas troksnis ietver visas vibrācijas, kas tiek izstarotas struktūrā un izplatās pa transportlīdzekli. Pirelli Noise Cancelling System™ ļauj palielināt vadītāja komfortu, minimizējot šo rullēšanas troksni.
Šīs vibrācijas tiek burtiski absorbētas ar Pirelli patentēto putu, kas minimizē troksni, kas nonāk transportlīdzekļa salonā, nodrošinot uzlabotu komfortu salīdzinājumā ar parastajām riepām.
Ar Pirelli Noise Cancelling System™, tiek emitēti par diviem līdz trim decibeliem mazāk, kas nozīmē vismaz divreiz mazāk trokšņa transportlīdzekļa iekšpusē.

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli revoluciona braukšanu pēc izlaušanās, radot jaunu pašreparējošu automašīnu riepu paaudzi, kas nodrošina drošību un ļauj turpināt ceļu pēc izlaušanās, saglabājot pilnīgu automašīnas kontroli.
Patiesībā, ar tehnoloģiju Seal Inside™, automašīna, kuras riepa ir caurdurta ar ārēju objektu, 85% gadījumu var turpināt braukt, jo gaisa spiediens paliek nemainīgs. Šāda attīstība tādējādi novērš lielāko daļu negadījumu, kas rodas gaisa zuduma dēļ izlauztā ritenī.
Ar riepu Seal Inside™, izlaušanās neļauj jums palikt nekurienē: jūs varat doties mājās, lai nomainītu riepu, vai doties tieši uz garāžu.
Šo tehnoloģiju Seal Inside™ var izmantot visos transportlīdzekļos atkarībā no riepas izmēra.

Fāze 1
Ārējs objekts, piemēram, nagla, ir ieskauts ar mālu, kas atrodas riepā.
Fāze 2
Ja objekts tiek izmests, māls pakāpeniski aizpilda objekta atstāto caurumu.
Fāze 3
Kad objekts ir pilnībā izņemts no riepas, caurums ir pilnībā aizpildīts un noslēgts, neļaujot zaudēt spiedienu.
LiveChat
Whatsapp Messenger