Sentury

Sentury Qirin 990

Kategorija :
Vieglie automobiļi vasaras
2 atsauksmes
Protektori
Qirin 990
Izmērs
23 izmēri
Kategorija
Vieglie automobiļi vasaras
Klientu atsauksmes
2 atsauksmes
Sākot no
84,39 
Noliktavā
Skatīt izmērus
Droša transakcija
Atgriešana iespējama 14 dienu laikā
Vairāk nekā 5000 uzstādīšanas partneri
Specifikācija
Protektori
Qirin 990
Izmērs
23 izmēri
Kategorija
Vieglie automobiļi vasaras
Klientu atsauksmes
2 atsauksmes
Apraksts

Sentury ievieš Qirin 990, riepu, kas apvieno inovācijas un veiktspēju mūsdienu autovadītājiem. Šī riepa ir izstrādāta, lai nodrošinātu augstāku braukšanas pieredzi, pateicoties tās uzlabotajai stabilitātei un kontrolei uz visām virsmām. Qirin 990 protektora tehnoloģija nodrošina efektīvu ūdens izkliedi, samazinot aquaplaninga risku un nodrošinot labāku saķeri uz slapja seguma. Tās izturīgā konstrukcija un uzlabotā gumijas formula nodrošina lielāku izturību pret nodilumu un ilgāku kalpošanas laiku, kas padara to par ideālu izvēli garām distancēm. Īpašu uzmanību pievēršot braukšanas komfortam, Qirin 990 ir Sentury atbilde prasīgajiem autovadītājiem, kuri nevēlas izvēlēties starp veiktspēju un ilgmūžību.

Izmēri
2 klientu komentāri
4 no 5 zvaigznēm
Degvielas patēriņš
4/5
Uz mitra seguma
4/5
Uz sausa seguma
5/5
Komforts
4/5
Kvalitāte/cena
4/5
Stabilitāte
4/5
Trokšņa līmenis
4/5
Kalpošanas ilgums
4/5
Novērtē šo produktu

Dalieties savā pieredzē ar citiem klientiem.

Rakstīt klienta komentāru
Lietotāju atsauksmes

Informējam, ka tiek veikta vietnē atstāto klientu viedokļu kontrole. Viedokļi tiek sakārtoti tikai hronoloģiskā secībā.


Atsauksme no Günni
4/5

Riepas ir lieliskas 😃

Ceļa vieds: Ceļš - Braukšana: Sporta - Transportlīdzeklis: Ford Mondeo Turnier - Nobraukums: 170000 km
Atsiliepimas pateiktas 24.04.24 autoriaus Günni po pirkimo patirties 24.04.24 Tulkotu atsauksmi iesniedza Günni 24.04.24, pamatojoties uz pirkšanas pieredzi 24.04.24 - skatīt oriģinālu (vācu) skatīt tulkoto versiju (latviešu)
Vai jūs šīs riepas iegādātos atkārtoti?
Atsauksme no brendan
4/5

RIEPAS IR LIELISKAS. JA PASŪTUŠU VIECEKLĀ, VAI JŪS IEGŪSIT MANUS ADRESUS? PĒDĒJO REIZI, KAD ES PASŪTUJU, NEŠĒJA 15 DIENAS, LAI NONĀKTU MANĀ ADRESĒ DĒĻ JŪSU ADRESES UZLĪMES. DAUDZ, DAUDZ PALDIES BRENDAN

Ceļa vieds: Ceļš - Braukšana: Standarta - Transportlīdzeklis: VOLVO - Nobraukums: 10 km
Atsiliepimas pateiktas 12.10.23 autoriaus brendan po pirkimo patirties 12.09.23 Tulkotu atsauksmi iesniedza brendan 12.10.23, pamatojoties uz pirkšanas pieredzi 12.09.23 - skatīt oriģinālu (angļu) skatīt tulkoto versiju (latviešu)
Vai jūs šīs riepas iegādātos atkārtoti?
Turpiniet pārlūkošanu, nepiekrītot >
Attiecībā uz sīkfailiem un citu vietnes pārlūkošanas informāciju
Riepulideris.lv (AD TYRES) un tā partneri (Google, Hotjar, Microsoft) izmanto pieslēgšanās apstiprinājumus (cookies) un citu vietnes pārlūkošanas informāciju (webstorage) vietnes darbības nodrošināšanai, pārlūkošanas vienkāršošanai, statistikas nolūkos un reklāmas kampaņu personalizēšanai. Sīkfaili un cita vietnes pārlūkošanas informācija tiek uzglabāta jūsu ierīcē, tā var saturēt personiska rakstura datus. Bez jūsu brīvprātīgi dotas un nepārprotami paustas piekrišanas mēs neizvietojam nekādus sīkfailus vai citu vietnes pārlūkošanas informāciju, izņemot to, kas nepieciešama vietnes darbības nodrošināšanai. Mēs saglabājam jūsu izvēli 6 mēnešus ilgu laiku periodu. Jūs varat jebkurā brīdī atsaukt savu piekrišanu, dodoties uz lapu Sīkfaili un cita vietnes pārlūkošanas informācija. Jūs varat izvēlēties turpināt pārlūkošanu bez piekrišanas sīkfailu un citas vietnes pārlūkošanas informācijas izmantošanai. Atteikšanās neierobežo piekļuvi pakalpojumiem AD TYRES. Plašāka informācija ir pieejama lapā Sīkfaili un cita vietnes pārlūkošanas informācija.
Personalizēt sīkfailus
Radusies kļūme. Ja tā drīzākajā laikā netiek labota, lūdzam ar mums sazināties.