Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Superia

Riepa Superia

Sajūtiet atšķirību un izbaudiet patīkamu autovadīšanu ar kvalitatīvajām Superia riepām. Modernas un tehnoloģiju ziņā progresīvas riepas, ko radījuši Eiropas un Āzijas inženieri, jums garantē optimālu rezultātu drošības, komforta un kopējās veiktspējas ziņā. Riepas atbilst starptautiskajām prasībām kvalitātes un veiktspējas ziņā un ir sertificētas atbilstoši starptautiskajiem standartiem. Pateicoties plašajām programmām pētniecības un attīstības jomā, Superia riepas atbilst arī visām aktuālajām autovadītāju vajadzībām starptautiskajā riepu tirgū.

Superia riepas tiek projektētas un ražotas atbilstoši Eiropas un starptautisko standartu prasībām: E-mark, S-mark, REACH direktīva, M+S, 3PMSF (sniegpārslas simbols).

E-mark sertifikācija garantē to, ka tiek ievērotas ES un starptautiskās minimālās prasības (ANO/EEK (Apvienoto Nāciju Organizācijas Eiropas Ekonomikas komisija) attiecībā uz izmēriem, svaru un ātrumu. S-mark sertifikācija (trokšņa marķējums) norāda to, ka riepu trokšņa līmenis atbilst Eiropas un starptautiskajām prasībām (ANO/EEK).

2007. gadā ieviestā REACH regula (Eiropas Parlamenta Regula attiecībā uz ķimikāliju reģistrēšanu, vērtēšanu, licencēšanu un ierobežošanu) ierobežo tādu ķimikāliju lietošanu, kurām ir negatīva ietekme uz cilvēku veselību un apkārtējo vidi. Marķējums M+S (dubļi un sniegs) ir riepas izgatavotāja paziņojums, kas norāda uz to, ka riepas protektors un izmantotais materiāls sniedz labāku veiktspēju, vadot auto pa dubļiem vai sniegu, nekā parastām standarta riepām. 3PMSF regula (sniegpārslas simbols uz kalna ar trijām virsotnēm fona) pieprasa, lai riepām būtu minimāla veiktspēja attiecībā uz bremzēšanu un saķeri ar sniegu.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

4x4/SUV

Komerctransports/Autofurgoni

Ziemas riepas
Vissezonas
LiveChat
Whatsapp Messenger