Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Uniroyal

Riepa Uniroyal

Uniroyal ir Continental grupas filiāle. Uzņēmums specializējas lietus apstākļiem piemērotu riepu ražošanā. Jau kopš 1969. gada Uniroyal izgatavo riepas gan mitram, gan sausam ceļa segumam. Dibināts 1892. gadā, pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados uzņēmums apvienojās ar Continental AG. Zīmols izceļas ar labu cenas un kvalitātes attiecību un izmanto labo vācu Continental grupas reputāciju.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

4x4/SUV

Komerctransports/Autofurgoni

Ziemas riepas

Uniroyal zīmola tehnoloģijas

Shark Skin tehnoloģija (SST)

Shark Skin tehnoloģija (SST)
Lai nodrošinātu maksimālu drošību aquaplaninga situācijās, uzticieties Shark Skin tehnoloģijai. Iedvesmojoties no izcilās haizivju ādas tekstūras, mēs esam atdarinājuši Mātes Dabas gudrību mūsu RainSport 3 un RainExpert 3 riepās.
Kā jūs esat varējuši pamanīt, haizivīm šķiet, ka ir gluda un slidena āda, bet patiesībā tā ir pārklāta ar sīkām zvīņām, kas līdzinās mazu zobu savīķņojumam. Tām nav vienkārši aizsargājoša mērķa, tās arī kalpo, lai izšauktos, palīdzot haizivja ķermenim efektīvāk, ātrāk un ar mazāku pretestību virzīties caur ūdeni.
Imitējot dabu, mēs esam aprīkojuši mūsu RainSport 3 un RainExpert 3 riepas ar šo haizivju ādas (SST) tehnoloģiju, kas iedvesmojusies no šīm savīķņotajām zvīņām. Bionika ļāva mums aprīkot mūsu riepu protektora rakstus ar haizivju ādas efekta atdarinājumu, kas palīdz ātri notecināt ūdeni no riepas apakšas.

Pašatbalstošs Bezgaisa (SSR)

Pašatbalstošs Bezgaisa (SSR)
Riepu Runflat, ko Uniroyal sauc par SSR riepu (self-supporting-runflat), ir aprīkota ar pastiprinātu sānu, kas novērš sānu saspiešanu starp disku un ceļu gadījumā, ja riepa ir izlaidusies, un tādējādi izbēgšanu. Tāpēc pat gadījumā, ja jums ir kāda problēma, jūs varat veikt līdz pat 80 kilometriem ar maksimālo ātrumu 80 km/h, lai jums būtu laiks nokļūt tuvākajā autoservisā.
LiveChat
Whatsapp Messenger