Meklēšana pēc izmēriem
Automobiļu riepas Windforce

Riepa Windforce

Uzņēmums Windforce atrodas skaistajā piekrastes pilsētā Cjindao. Windforce ir piedzīvojis strauju izaugsmi. Kopš 2013. gada Windforce pārdošanas apjomi ir nemitīgi auguši, 2016. gadā pārsniedzot 100 miljonus ASV dolāru. Windforce piedāvā pilnu riepu klāstu: PCR, UHP, SUV, H/T, A/T, M/T, komerctransports, A/S, ziemas un TBR. Pateicoties dažādu dīleru profesionālajai pārdošanas komandai, Windforce riepas tagad ir pieejamas daudzos pēcpārdošanas veikalos un pazīstamās auto tūninga vietās vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē.

Nepārtrauktos centienos panākt optimālu kvalitāti Windforce pastāvīgi veic ieguldījumus pētniecībā un attīstībā, lai veidotu jaunas izstrādājumu sērijas. Tāpat Windforce ir nodevies savai misijai piegādāt kvalitatīvas riepas un sniegt kvalitatīvus pakalpojumus, lai spētu labāk apmierināt vajadzības tirgū, kas attīstās.

Laiks ir devis iespēju nemitīgi uzlabot un attīstīt uzņēmuma darbību. Windforce riepas ir jums blakus, lai jūs varētu doties uz priekšu un veidot labāku nākotni.

Pārdotākie profili

Vieglie automobiļi

Ziemas riepas
Vissezonas

4x4/SUV

Komerctransports/Autofurgoni

Vasaras
LiveChat
Whatsapp Messenger