Meklēšana pēc izmēriem
Motociklu riepas Anlas

Motociklu riepa Anlas

Vēsture

1960. gadā izveidotais Turcijas uzņēmums ANLAS 1970. gadā uzsāk investīcijas riepu ražošanā vietējā līmenī. Ražošana oficiāli tiek uzsākta 1976. gadā.

Cilvēkresursi

ANLAS pieņem darbā tehnisko speciālistu komandas un kvalificēta ražošanas personāla komandas. Ilggadēja darbības pieredze riepu ražošanas nozarē ir ļāvusi apmācīt visus uzņēmuma sadarbības partnerus gumijas un riepu jautājumos. Četrdesmit darbības gadi ir ļāvuši uzņēmuma kultūrai uzlabot tā komandu darbu.

ANLAS specializētās pārdošanas komandas visos tirgos praktiski nodrošina saiknes izveidi ar izplatītājiem un klientiem. Pārdevēji spēj reāllaikā nodrošināt atgriezenisko saiti par klientiem piedāvāto izstrādājumu kvalitāti un veiktspēju.

Ar lielu skaitu izplatītāju Turcijas teritorijā un tirgus daļu 60 % apmērā, ANLAS jau ilgus gadus strādā sabiedrības nākotnes labā.

Ražošana

ANLAS uzņēmuma ēkas atrodas rūpnieciskajā pilsētā Dizdžē, transeiropas un vietējas nozīmes autoceļa krustcelēs pusceļā starp Stambulu un Ankaru.

Uzņēmumam pieder līdzena teritorija 100 000 kvadrātmetru platībā, kas paver iespējas tā attīstībai. Pašreizējās ražošanas telpas un palīgēkas aizņem slēgtu un apjumtu teritoriju 13 000 kvadrātmetru platībā.

Tāpat šeit atrodas laboratorijas, kas paredzētas materiālu un sastāvdaļu ķīmiskai un fizikālai testēšanai, kā arī izmēģinājumu centrs, kurā riepas tiek testētas to izstrādes stadiju laikā un kur tiek apstiprināta gatavās produkcijas kvalitāte.

Pārdotākie profili

Šosejas/Sporta

Motorolleru

Ziemas riepas

Enduro

Ziemas riepas

Trail

Krosa/Triāla

LiveChat
Whatsapp Messenger