Meklēšana pēc izmēriem
Motociklu riepas Cheng Shin

Motociklu riepa Cheng Shin

Vai jūsu transportlīdzeklim ir riteņi? Tad Cheng Shin ir jums nepieciešamās riepas! 1967. gadā dibinātais Taivānas uzņēmums savulaik ražoja vienīgi riepas divriteņiem. Šodien tas ir devītais lielākais riepu ražotājs pasaulē. Cheng Shin Rubber (kas atsevišķos reģionos darbojas ar nosaukumu Pneus Maxxis vai CST) izplata riepas gandrīz 170 valstīs un ir sertificēts attiecībā uz visiem nozīmīgākajiem starptautiskajiem drošības un ražošanas standartiem. Cheng Shin kvalitatīvās riepas vienmēr būs pieejamas jūsu atrašanās vietas tuvumā, jo uzņēmumam ir vietējās ražotnes vairāk nekā desmit valstīs.

Visās Cheng Shin ražotnēs tiek ievēroti vienādi dizaina, inovācijas un integritātes principi. Uzņēmums ir vadošajās pozīcijās nozarē ražošanas procesu ziņā un izmanto modernākās ražošanas metodes, lai izgatavotu labas konstrukcijas riepas, kas jums būs sinonīms veiktspējai ilgtermiņā. Cheng Shin riepām izmantots īpaši izstrādāts sastāvs, kā arī riepu protektora zīmējums nodrošina izcilu saķeri neatkarīgi no virsmas un braukšanas apstākļiem. Atšķirībā no riepām, kas nodrošina vienīgi klasisku veiktspēju un kurām ir īss izmantošanas laiks, jūs varēsiet izmantot savu nākamo Cheng Shin riepu komplektu vairākas sezonas. Cheng Shin ir ieguvis ievērojamāko konstruktoru atzinību tādu pasaulē atzītu motociklu nozares ražotāju kā Honda, Kawasaki, Yamaha un Suzuki vidū, esot oriģinālā aprīkojuma piegādātājs (OES) motociklu riepām. To zinot, jūs varat doties ceļā bez jebkāda satraukuma.

Pēdējo 15 gadu laikā Cheng Shin ir piedzīvojis strauju izaugsmi, publikai atklājot tā izstrādājumu izcilību, un uzņēmums turpina atvērt jaunas ražotnes un izstrādāt jaunas riepu tehnoloģijas.

Pārdotākie profili

Šosejas/Sporta

Vasaras

Motorolleru

LiveChat
Whatsapp Messenger