Meklēšana pēc izmēriem

Mitas SportForce + EV

Kategorija : Šosejas/Sporta
Mitas SportForce + EV ::dimension::
Sākot no 117,29

4 /5 (44 atsauksmes)
Apskatīt izmērus

Bezmaksas piegāde Labākā cena Ir noliktavā

Mitas SportForce + EV ir sporta riepas, kas paredzētas roadsteriem, sporta automašīnām un superbikēm.
Jaunā "EV" versija SPORT FORCE+ EVolution paaugstina riepu veiktspēju uz jaunu līmeni.
Nodrošinot maksimālu kontroli pie ekstrēmiem slīpuma leņķiem, SPORT FORCE+ EV ir aprīkots ar daudzkomponentu protektora tehnoloģiju un pilnīgi jaunu kompozītmateriālu, lai nodrošinātu optimālu saķeri pagriezienos un uzlabotu paātrinājumu un bremzēšanas veiktspēju pagriezienos.

Tā stiprā karkasa tehnoloģija uztur augstu karkasa stingrību pat tad, kad riepa nolietojas, tādējādi nodrošinot optimālu riepas veiktspēju visā tās dzīves ciklā.

Gala elementu analīze: izmantojot gala elementu analīzi un datorizētas simulācijas, tiek izstrādāta optimāla riepu struktūra, lai sasniegtu augstāko saķeres līmeni, saglabājot pietiekamu stingrību lieliskai stabilitātei. br> Gala elementu analīze nodrošina optimālu protektora, struktūras un materiāla definīciju.

3D Optimum Groove tehnoloģija nodrošina optimālu rievas virzienu un dziļumu, kā arī samazina protektora gumijas pārkaršanu.

Tehnoloģija «Optimized Steel Cord» definē optimālo 0° pastiprinājuma struktūru un tērauda vadu optimālo izvietojumu riepas karkasā.
Gala rezultāts ir perfekti līdzsvarota riepa, kas nodrošina labāko iespējamo kontakta virsmu starp riepu un ceļu visos braukšanas apstākļos, īpaši stāvos kalnos un lielā ātrumā.
OSCT var precīzi noteikt komfortu un stingro zonu atrašanās vietu riepas karkasā.
Ar pareizu pozicionēšanu, riepas sportiskums, komforts vai abu kombinācija tiek ideāli definēti.

Izmēri
atsauksmes
LiveChat
Whatsapp Messenger