225/45 R19 96V XL, MFS, 3PMSF - Mainīt

Maxxis Premitra All Season AP3 225/45 R19 96V XL, MFS, 3PMSF

Kategorija : Vieglie automobiļi vissezonas
C B B 71 dB
4.0 /5 (123 atsauksmes)
Maxxis Premitra All Season AP3 225/45 R19 96V XL, MFS, 3PMSF
Maxxis 225/45 R19 96V XL
71
Maxxis Premitra All Season AP3 225/45 R19 96V XL, MFS, 3PMSF
C B B 71 dB
noliktavā

Bezmaksas piegāde 48/72 h

Cena par vienību 134,89

Specifikācija

Zīmols Maxxis
Modelis Premitra All Season AP3
Izmērs 225/45 R19 96V
Mainīt šo aspektu
Specifikācija XL, MFS, 3PMSF
Eiropas reitingi
C B B 71 dB
Kategorija
Vieglie automobiļi vissezonas
Atsauksmes
4.0 /5 (123 atsauksmes)

Apraksts

Jaunais Premitra All Season AP3 no Maxxis ir loģisks papildinājums labi nostiprinātiem produktiem visu gadu riepu segmentā. Gandrīz 15 gadu pētījumi šajā jomā un no tiem gūtā pieredze padara šo riepu par tehniski nobriedušu produktu. Inovatīvs, mūsdienīgs protektora dizains ir tikai viena no šīs riepas jauninājumiem. Jaunais gumijas maisījums ar ļoti augstu silīcija saturu protektorā nodrošina izcilu rullēšanas pretestību un nevainojamas bremzēšanas un vadāmības īpašības uz slapja seguma. Šī riepa arī ir ievērojams solis uz priekšu attiecībā uz ārējo un iekšējo rullēšanas troksni, nodrošinot ērtāku un videi draudzīgāku braukšanu. Salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudzi, šī riepa nodrošina daudz klusāku rullēšanu. Tādējādi Premitra All Season ir laba izvēle patīkamai braukšanai visa gada garumā.

atsauksmes
Montāža

123 klientu komentāri

4.0 no 5 zvaigznēm

Degvielas patēriņš 4.0 /5
Uz mitra seguma 4.0 /5
Uz sausa seguma 4.0 /5
Komforts 3.5 /5
Kvalitāte/cena 4.0 /5
Stabilitāte 4.0 /5
Trokšņa līmenis 3.5 /5
Kalpošanas ilgums 3.5 /5

Lietotāju atsauksmes

Informējam, ka tiek veikta vietnē atstāto klientu viedokļu kontrole. Viedokļi tiek sakārtoti tikai hronoloģiskā secībā.


- Ceļš - Standarta

Izcila kvalitātes un cenas attiecība!


- Ceļš - Sporta - 5000 km

zeer goede banden die ik al op andere voertuigen had, zeer goede grip op nat wegdek, een beetje lawaaierig, acceptabele levensduur, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, ik raad ze aan.


- Ceļš - Standarta

Pēc mēneša lietošanas, šo riepu dēļ nav nekādu sūdzību, laba saķere slapjā ceļā (sniegs man nav zināms), bet nedaudz lielāks degvielas patēriņš. Redzēšu, cik ilgi tās kalpos, tas nosakīs, vai es tās atkārtoti pirkšu vai nē.


- Automaģistrāle - Standarta

Labas riepas, uzreiz pārbaudītas 1200 km. Mazāk trokšņa nekā manas iepriekšējās riepas. Piegāde aizņēma ilgāk nekā norādīts. Kalpošanas ilgums vēl nav zināms, bet jums ir jāaizpilda kaut kas


- Ceļš - Standarta

Kopumā laba saķere, laba veiktspēja lietū, redzēt sniegā.


- Ceļš - Standarta - 50000 km

Ļoti labas riepas, izturīgas, labs turēšanas ceļā neatkarīgi no braucamā ceļa veida, bet ir tendence kļūt mīkstām karstā vasaras laikā, kas ietekmē ceļa turēšanu.


- Ceļš - Standarta - 100 km

Sveiki, tagad man ir uzmontēti visi četri riteņi ar šiem Maxxis Premitra vissezonas riepām. Es esmu patīkami pārsteigts gan sausā, gan slapjā ceļa virsmā. Manā dzīvesvietā jau 2 mēnešus lietus. Uzvedība ir ļoti laba, kā arī bremzēšana. Troksnis praktiski nepastāv. Nav nekā iebilstama, es tos iesaku.


- Ceļš - Standarta - 500 km

Man bija Maxxis riepas. Arī šīs ir tādas, kā gaidīju. Ar šīm riepām nav nekā nepareiza. Taču piegādē bija sastapti kādi problēmas. Piegāde sākās ātri, bet pēc tam 13 dienas bija bez redzama progresu GLS noliktavā. Iepriekš esmu veicis darījumus ar Bandenleader un piegāde bija bez problēmām. Es uzskatu to par negaidītu notikumu.


- Ceļš - Sporta

Lielisks kvalitātes un vērtības attiecība Arī labi uz Ibiza, neskatoties uz garajām dienām 200 km garā izturība Lietošana laba Sniegam labāk nekā Hankook i cept ziemas riepām Manā nākamajā automašīnā tās arī iegūs. Goodyear riepām ir nedaudz mazāks patēriņš. Rezervēšana var tikt uzlabota, manis izvēlētais tirgotājs bija citu cenu un neko par to nezināja, bet tomēr ātri izdevās.


- Apvidus apstākļi - Standarta

Pilnībā apmierināts


Apskatīt citas atsauksmes

Novērtēt šo riepu

Lai sniegtu savu viedokli par Maxxis Premitra All Season AP3, jums ir jāpiesakās.

LiveChat
Whatsapp Messenger