225/50 R17 98V XL, AO, MFS, M+S - Mainīt

Goodyear Vector 4Seasons 225/50 R17 98V XL, AO, MFS, M+S

Kategorija : Vieglie automobiļi vissezonas
E C 69 dB
4.5 /5 (78 atsauksmes)
Goodyear Vector 4Seasons 225/50 R17 98V XL, AO, MFS, M+S
69
Goodyear Vector 4Seasons 225/50 R17 98V XL, AO, MFS, M+S
E C 69 dB
noliktavā

Bezmaksas piegāde 72 h

Cena par vienību 186,49

Specifikācija

Zīmols Goodyear
Modelis Vector 4Seasons
Izmērs 225/50 R17 98V
Mainīt šo aspektu
Specifikācija XL, AO, MFS, M+S
Eiropas reitingi
E C 69 dB
Kategorija
Vieglie automobiļi vissezonas
Atsauksmes
4.5 /5 (78 atsauksmes)

Apraksts

Goodyear Vector 4Seasons 225/50 R17 98V (XL, AO, MFS, M+S) ir augstas veiktspējas vissezonas riepa. Pateicoties inovatīvās patentētās tehnoloģijas "Weather Reactive" izmantojumam, tā piedāvā augstus veiktspējas rādītājus jebkuros laikapstākļos. Optimāla veiktspēja lietus laikā. Palielināta nobraukuma rentabilitāte. Laba saķere ar sniegotu un apledojušu segumu.

Apraksts
atsauksmes
Montāža

Laika apstākļiem reaģējošs SmartTRED

Laika apstākļiem reaģējošs SmartTRED
Vector 4Seasons SUV ir aprīkots ar Goodyear Weather Reactive SmartTRED tehnoloģiju, kas nodrošina izcilu veiktspēju jebkuros laika apstākļos. Dažādas riepas protektora zonas ļauj tai pielāgoties visiem gadalaikiem. Tas ir sertificēts ziemas braukšanai, kā to apliecina Sniedgavītes simbols.

Pievilcība visos braukšanas apstākļos

Četrstu sezonu savienojums nodrošina optimālu uzvedību gan vasarā, gan ziemā. Riepa Vector 4Seasons satur lielu trīsdimensiju lamelēšanas blīvumu, kas ļauj tai pārspēt konkurenci ar augstāku pieķeri uz sniega un ledus. * Tai ir sniegpārslas zīme, kas simbolizē, ka šīs riepas dizaina mērķis ir ziemas braukšana.

Labāka kontrole gan uz sausa, gan uz mitra

Kontrole lietus vai sniega laikā. Riepa Vector 4Seasons izceļas ar mazāku tendenci uz aquaplaning un 11 % samazinājumu nepieciešamajā bremzēšanas attālumā uz ledus segta ceļa.* Sausā ceļa apstākļos tā saglabā izcilu vadāmību, kas ir stingro bruģakmeņu rezultāts, nodrošinot stabilitātes palielināšanos līkumos vai virziena maiņas laikā.

Teicamas veiktspējas visa gada garumā

Riepas Vector 4Seasons spēj pielāgoties visiem laika apstākļiem un nodrošina izcilu uzvedību visos gadalaikos, pateicoties Goodyear Météo Reactive tehnoloģijai. SmartTRED tehnoloģija nosaka dažādas zonas riepu protektora daļā, lai pielāgotos dažādiem ceļa apstākļiem.

Vides ievērošana

Raksturojoties ar nelielu ritošanas pretestību, kas ietekmē zemāku transportlīdzekļa enerģijas patēriņu, riepa Vector 4Seasons spēj veikt lielu nobraukumu, izmantojot četru gadalaiku gumijas maisījumu un plakanu profilu, kas vienmērīgi sadala spiedienu.
LiveChat
Whatsapp Messenger