225/45 R19 96W XL, DEMO, MFS - Mainīt

Hankook Ventus S1 EVO 3 225/45 R19 96W XL, DEMO, MFS

Kategorija : Vieglie automobiļi vasaras
B B 71 dB
4.0 /5 (412 atsauksmes)
Hankook Ventus S1 EVO 3 225/45 R19 96W XL, DEMO, MFS
71
Hankook Ventus S1 EVO 3 225/45 R19 96W XL, DEMO, MFS
B B 71 dB
noliktavā

Bezmaksas piegāde 72 h

Cena par vienību 161,58

Specifikācija

Zīmols Hankook
Modelis Ventus S1 EVO 3
Izmērs 225/45 R19 96W
Mainīt šo aspektu
Specifikācija XL, DEMO, MFS
Eiropas reitingi
B B 71 dB
Kategorija
Vieglie automobiļi vasaras
Atsauksmes
4.0 /5 (412 atsauksmes)

Apraksts

Tām ir nepārspējama stabilitāte uz ceļa gan taisnos posmos, gan līkumos. HANKOOK Ventus S1 EVO 3 225/45 R19 96W (XL, DEMO, MFS) riepas ir pazīstamas to labās vadāmības uz slapja seguma dēļ un to maksimālo drošības īpašību dēļ.

Apraksts
atsauksmes
Montāža

Ļoti stingra ārējā pleca daļa

Ļoti stingra ārējā pleca daļa
Riepas piedāvā paplašinātus blokus un ārējos plecus, lai labāk reaģētu uz slodzi un spiedienu, kas tiek koncentrēts pagriezienos. Tas arī piedāvā uzlabotu sausas ceļa vadāmību par 15%, solot pieķeršanos un stūres reakciju, ko nodrošina divkāršā pastiprinājuma jostas darbība no aramīda, kas radīta, lai uzturētu plakanu kontakta virsmu uz visiem ceļa veidiem.

Ārējais

Ārējais
Veicinot trokšņa līmeņa samazināšanu, ārējo soliņu skaits nodrošina lielisku veiktspēju pagriezienos, īpaši uz sausiem ceļiem.

Iekšpusē

Iekšpusē
Palielināts solišu skaits iekšējā pusē veicina veiktspējas uzlabošanu uz slapja seguma, attiecībā uz bremzēšanu un ūdensplāksni.
Turpiniet pārlūkošanu, nepiekrītot >
Attiecībā uz sīkfailiem un citu vietnes pārlūkošanas informāciju
AD TYRES (Riepulideris.lv) un tā partneri (Google, Hotjar, Microsoft) izmanto pieslēgšanās apstiprinājumus (cookies) un citu vietnes pārlūkošanas informāciju (webstorage) vietnes darbības nodrošināšanai, pārlūkošanas vienkāršošanai, statistikas nolūkos un reklāmas kampaņu personalizēšanai. Sīkfaili un cita vietnes pārlūkošanas informācija tiek uzglabāta jūsu ierīcē, tā var saturēt personiska rakstura datus. Bez jūsu brīvprātīgi dotas un nepārprotami paustas piekrišanas mēs neizvietojam nekādus sīkfailus vai citu vietnes pārlūkošanas informāciju, izņemot to, kas nepieciešama vietnes darbības nodrošināšanai. Mēs saglabājam jūsu izvēli 6 mēnešus ilgu laiku periodu. Jūs varat jebkurā brīdī atsaukt savu piekrišanu, dodoties uz lapu Sīkfaili un cita vietnes pārlūkošanas informācija. Jūs varat izvēlēties turpināt pārlūkošanu bez piekrišanas sīkfailu un citas vietnes pārlūkošanas informācijas izmantošanai. Atteikšanās neierobežo piekļuvi pakalpojumiem Riepulideris.lv. Plašāka informācija ir pieejama lapā Sīkfaili un cita vietnes pārlūkošanas informācija.
LiveChat
Whatsapp Messenger