235/50 R19 99V 3PMSF - Mainīt

Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF

Kategorija : Pilnpiedziņas auto vissezonas
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 atsauksmes)
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
Nokian 235/50 R19 99V
69
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
C B A 69 dB
noliktavā

Bezmaksas piegāde 72 h

Cena par vienību 184,79

Specifikācija

Zīmols Nokian
Modelis Seasonproof SUV
Izmērs 235/50 R19 99V
Mainīt šo aspektu
Specifikācija 3PMSF
Eiropas reitingi
C B A 69 dB
Kategorija
Pilnpiedziņas auto vissezonas
Atsauksmes
4.0 /5 (26 atsauksmes)

Apraksts

Ideāls risinājums autovadītājiem, kuri nevēlas regulāri mainīt savas riepas, Nokian Seasonproof SUV ir optimāls katru dienu visu gadu un nodrošina lielu drošību.
Uzticams sniegotās un dubļainās dienās, piedāvājot nevainojamas sniegumu un ļoti atpūtinošu braukšanu vasarā, šī visu gadu riepa ir ilgmūžīga.

Apraksts
atsauksmes
Montāža

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Nokian inovācija "Season Sense" ietver trīs tehniskos uzlabojumus, lai optimizētu riepu veiktspēju: specifisku lamelizācijas tehniku, virziena rakstu riepas protektora zonai un progresīvu gumijas formulējumu. Šīs īpašības nodrošina lielāku pielāgojamību un drošību uz sniega un mitrām virsmām. Nokian ir izstrādājis daudzfunkcionālu lamelizāciju un orientētu protektora zīmējumu, lai atbilstu šīm vajadzībām. Jauno "visu gadu" drenāžas kanālu dizains veicina ūdens un dubļu izvadīšanu, savukārt silīcija pievienošana gumijas maisījumam nodrošina lielu ilgmūžību, optimālu saķeri uz mitrām virsmām un samazinātu rullēšanas pretestību.

Stabilitāte un vadāmība daudzpusīgai SUV izmantošanai

Stabilitāte un vadāmība daudzpusīgai SUV izmantošanai
Nokian Seasonproof SUV plecu rajoni ir speciāli pielāgoti lietošanai sporta utilitārajos automobiļos (SUV).
Bloku atbalsts riepas protektora nodrošina stabilitāti, kamēr centrālā zona, kas aprīkota ar pielāgotiem protektora blokiem un lamelēšanu, nodrošina optimālu veiktspēju, neatkarīgi no laika apstākļiem.
Autovadītājiem tas nozīmē stabilitātes sajūtu uz ceļa, kā arī precīzu vadāmību uz lietus vai sniega mitrinātām ceļiem ziemā.

Riepu nodiluma indikators

Riepu nodiluma indikators
Riepas Nokian Seasonproof SUV ir aprīkots ar sistēmu, kas brīdina autovadītāju par nepieciešamību nomainīt riepas. Šo sistēmu, kas saucas Nodiluma indikators, rāda atlikušās gumijas dziļumu milimetros, un skaitļi pakāpeniski zūd, jo riepa nolietojas. Lai uzturētu drošību ziemas sezonā, ieteicams, lai riepas rievu dziļums būtu no 4 līdz 5 milimetriem. Kamēr riepā saglabā vismaz 4 milimetrus rievas, sniega pārslas ikona ir redzama. Kad šī ikona vairs nav redzama, tas nozīmē, ka ir pienācis laiks nomainīt riepas, lai saglabātu drošus braukšanas apstākļus.

Vasaras veiktspēja un drošība ziema

Vasaras veiktspēja un drošība ziema
Pārstrādātā protektora dizains optimizē riepas veiktspēju vasaras sezonā. Mēs novērojam ievērojamas uzlabojumus bremzēšanā uz mitras un sausas seguma, pateicoties speciāli izstrādātām ievilkuma rievām, kas samazina nepieciešamo apstāšanās attālumu un palielina drošību līkumos, nodrošinot lielāku saķeri un kontroli. Turklāt, sniega elementi, kas novietoti starp protektora sekcijām, nodrošina labāku saķeri ar sniegu, gan bremzējot, gan paātrinot, un palielina drošību, braucot pa svaigu sniegu vai dažāda veida mīkstām virsmām.
LiveChat
Whatsapp Messenger