205/55 R16 94V XL, 3PMSF - Mainīt

Nokian Seasonproof 205/55 R16 94V XL, 3PMSF

Kategorija : Vieglie automobiļi vissezonas
C B A 69 dB
4.0 /5 (124 atsauksmes)
Nokian Seasonproof 205/55 R16 94V XL, 3PMSF
Nokian 205/55 R16 94V XL
69
Nokian Seasonproof 205/55 R16 94V XL, 3PMSF
C B A 69 dB
noliktavā

Bezmaksas piegāde 72 h

Cena par vienību 99,79

Specifikācija

Zīmols Nokian
Modelis Seasonproof
Izmērs 205/55 R16 94V
Mainīt šo aspektu
Specifikācija XL, 3PMSF
Eiropas reitingi
C B A 69 dB
Kategorija
Vieglie automobiļi vissezonas
Atsauksmes
4.0 /5 (124 atsauksmes)

Apraksts

Rādot ļoti labu izturību, optimālu veiktspēju un zemu rullēšanas pretestību, lai būtu ekonomisks degvielas patēriņa ziņā un videi draudzīgs, riepa Nokian Seasonproof nodrošina tās vadītājam pilnīgu drošību visu gadu, īpaši sniegotos ceļos un lietus apstākļos.

Apraksts
atsauksmes
Montāža

Riepu nodiluma indikators

Riepu nodiluma indikators
Aprīkots ar nodiluma indikatoru (DSI), kas ļauj vadītājam zināt, kad ir jānomaina riepa, Nokian Seasonproof nodrošina drošu braukšanu ziemā. Nodiluma indikators parāda atlikušo protektora dziļumu milimetros, skaitļi izbalē, jo riepa nodilst. Lai nodrošinātu pilnīgu drošību ziemā, rievu dziļumam ideāli jābūt 4 līdz 5 milimetriem, un kad sniega pārslas attēls pazūd, ir laiks nomainīt riepu drošai braukšanai.

Labāka pieķeršanās pie sniega

Labāka pieķeršanās pie sniega
Aprīkots ar sniega knaibiem, kas atrodas starp riepas protektora blokiem, šī ziemas riepa nodrošina spēcīgu saķeri un stabila braukšanas sajūtu.
Efektīvi pieķeroties sniegotām virsmām paātrināšanas un bremzēšanas laikā, knaibiem palielinās drošība gan sniegā, gan jebkurā citā mīkstā reljefā.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Apvienojot trīs inovatīvas tehniskās īpašības lāpstiņu, riepas protektora un gumijas maisījuma dizainā, Season Sense koncepts ļauj sasniegt visu gadu veiktspēju un galēju drošību sniegā un lietū. Mēs esam izgatavojuši pielāgotas daudzfunkcionālas lāpstiņas un virziena skulptūras, un jaunā "visu gadu" riepas protektora rieva var notecēt ūdeni un dubļus, kamēr jaunais silīcija bagāts gumijas maisījums nodrošina lielisku izturību, labu saķeri uz slapja ceļa un zemu rullēšanas pretestību, kas to padara viegli lietojamu slapjā un dubļainā apstākļos.

Uzlabota vilkme un kontrole

Uzlabota vilkme un kontrole
Aprīkots ar jaunu protektora joslu un centrālo zonu, kas saistīta ar protektora blokiem, tas nodrošina uzlabotas vasaras un bremzēšanas veiktspējas gan sausā, gan mitrā ceļā, samazinātas bremzēšanas distances, palielinātu drošību pagriezienos, pateicoties optimizētai trakcijai un uzlabotai kontrolei, kā arī optimālas veiktspējas neatkarīgi no laika apstākļiem.
LiveChat
Whatsapp Messenger