195/50 R15 82H 3PMSF - Mainīt

Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF

Kategorija : Vieglie automobiļi vissezonas
F C 72 dB
4.5 /5 (9 atsauksmes)
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
72
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
F C 72 dB
noliktavā

Bezmaksas piegāde 72 h

Cena par vienību 129,99

Specifikācija

Zīmols Uniroyal
Modelis Allseasonexpert
Izmērs 195/50 R15 82H
Specifikācija 3PMSF
Eiropas reitingi
F C 72 dB
Kategorija
Vieglie automobiļi vissezonas
Atsauksmes
4.5 /5 (9 atsauksmes)

Apraksts

Ar savu riepu Allseasonexpert 195/50 R15 82H (3PMSF), ražotājs Uniroyal piedāvā augstas veiktspējas riepu, kas apvieno drošību un komfortu visos apstākļos. Šī riepa ir izstrādāta, lai darbotos lietus apstākļos, un tā nodrošina lielisku ceļa turēšanu. Ļoti uzticama arī uz sniega.

Apraksts
atsauksmes
Montāža

Nolietojums un izmantošanas izmaksas

Nolietojums un izmantošanas izmaksas
Lai maksimāli samazinātu savus izdevumus, izvēlieties visu gadu riepu komplektu, kas jums izvairīsies no divu vasaras un ziemas komplektu iegādes un uzglabāšanas. Jāņem vērā arī tas, ka, ja gadā veicat mazāk par 10 000 km, riepu maiņa katru sezonu nebūs rentabla, jo pēc 5 vai 6 gadiem tās kļūs sūkļotas, tām būs jāaizstāj, pat ja to nodilums ir mērens. Par laimi, pateicoties to izturībai pret nodilumu un abrāziju, AllSeasonExport riepas nodrošinās jums optimālas sniegumu visu gadu.

Pievienojamība

Pievienojamība
Arvien vairāk Eiropas valstu nosaka ziemas riepu obligātu montāžu. Bet kā rīkoties, ja vadāt mazu automašīnu, dzīvojat salīdzinoši mērenā klimatā vai vienkārši nepietiekami daudz braucat, lai attaisnotu sezonas riepu maiņu? Mūsu riepas AllSeasonExpert ir gan ar M + S indeksiem, gan ar kalnu / sniega simboliem, tāpēc tās tiek uzskatītas par ziemas riepām, pat ja tās ir paredzētas lietošanai 4 gadalaikos.

Komforts

Komforts
Izveidots, lai nodrošinātu vienmērīgu un konsekventu nodilumu, šis riepas ir ar virziena profilu, kas izstrādāts sporta automašīnām. Piedāvājot komfortu un klusumu darbībā visos apstākļos, tas nodrošinās izcilas veiktspējas vadāmības un saķeres ziņā, īpaši augstos ātrumos.

Aquaplaning

Aquaplaning
Strukturēts, lai izturētu plūsmu, braucot lietus laikā, riepa AllSeasonExpert ir aprīkota ar virziena profilu. Pateicoties tās plašajai garumvirziena rievai, tā nodrošina ūdens un kūstošā sniega izvadīšanu, tādējādi piedāvājot jums labāku braukšanas komfortu mitros apstākļos.
LiveChat
Whatsapp Messenger